П`ятниця, 17.05.2024, 06:46
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Пошук

www.mon.gov.ua

http://pedpresa.ua

https://sqe.gov.ua

https://legalaid.gov.ua

Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Лукашівська гімназія Наталинської сільської ради Красноградського району Харківської області

Головна » 2013 » Червень » 19 » Свято Останнього дзвоника в Лукашівському НВК
12:22
Свято Останнього дзвоника в Лукашівському НВК

Свято шкільного Останнього дзвоника – перше «доросле свято» кожної людини! Для випускника школи - це віха, яка відділяє безтурботне дитинство від майбутнього незнайомого самостійного життя, підведення перших життєвих підсумків, розставання з друзями дитинства, учителями, звичним устроєм життя. Для вчителя - ще одна перевірка його професіоналізму, оцінка багаторічної напруженої праці. Для батьків - новий етап відповідальності, переживань, можливість протягом короткого часу ще раз «прожити» 9 років шкільного життя своєї дитини.

На святі були присутні почесні гості:

-         Завідувач сектором містобудування та архітектури Красноградської райдержадміністрації Харківської області Сергій Миколайович Лукавенко;

-         Завідувач сектором культури і туризму Красноградської райдержадміністрації Харківської області Михайло Іванович Мірошниченко;

-         Голова Володимирівської сільської ради Красноградського району Харківської області Раїса Олександрівна Куценко;

-         Депутат Володимирівської сільської ради Олександр Борисович Канюка.

Для першокласників цей дзвоник пролунав вперше і попереду у них перші в житті довгожданні літні канікули, які для багатьох із них, як і для учнів інших початкових класів, розпочнуться відпочинком у пришкільному оздоровчому таборі. Учні другого класу отримали свої перші табелі, а найстаранніші з них -  перші похвальні листи за відмінне навчання. Учні третього та восьмого  класів  стали майбутніми  випускниками початкової та старшої школи відповідно. А для дев'ятикласників цей навчальний рік був останнім.

Девятикласники на святі попрощалися зі школою, вчителями, із дитинством, передали естафету бути завжди першими. Дванадцять випускників: Бугера Євген, Бичко Марія, Вовчок Яна, Головко Олександр, Канюка Владислав, Криштопець Юлія, Мартемянов Олексій, Миколенко Тетяна, Приведенцев Данііл, Земляна Ілона, Цюпик Віталій, Яворський Сергій.

Прощальні слова не залишили байдужим нікого із присутніх.  Разом із батьками та класним керівником Криштопець Ліаною Михайлівною випускники провели останній свій урок. Попереду - випускний вечір та здача ДПА. 

Удачі вам, дорослі наші діти! Ми віримо у ваші знання, у ваші наполегливість, силу волі і працьовитість у прагненні до  здійснення  мети! Хай вам щастить!

Переглядів: 834 | Додав: Володимирівка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: